tiistai 28. toukokuuta 2013

34# Seurakoulu 26.5 + peltoilua

Sunnuntaina aamulla saatiin nukkua aika pitkään, sillä kisat alkoivat vasta 12 ja meidän arvioitu ratsastusaikamme oli n. puoli kaksi. Söin rauhassa aamupalan kympin jälkeen ja aloin puunaamaan Patua. Kahdentoista jälkeen lastattiin hepat koppiin ja lähdettiin kisapaikalle (matkaa siis tosiaan vaan 8km). Kisoissa otin Patun ulos, varustoin sen ja kävelin ulkona hetken ennen kuin pääsin verkkaamaan maneesin päätyyn. Verkka meni ihan ok, Patu oli ihan kivasti avuilla ja suhteellisen rento.

Helpon C radalle lähtiessä rentous kyllä hävisi aika äkkiä. Radassa oli hyviäkin pätkiä, mutta arvostelupaperissa on mainintana mm. jännittynyt ja kiireinen. Laukannostot oli tosi huonot, mutta Patun jännittäessä ne levähtää ihan käsiin.

Kaikki yllä olevat kuvat c. Senni Pio
Yllä oleva c. Linda Lantta

Helposta C prosentteja tuli tosiaan 59,32% ja paras numero 6,5 keskiympyrästä vasemmalle.

Helpon B alkuun oli yli puolitoista tuntia meidän suorituksesta, joten laitoin Patun koppiin syömään heiniä ja se oli aivan tyytyväisenä siellä yksinkin (miksei kotona ole yhtä tyytyväinen tallissa yksin..). Helpon B verkassa P oli alusta alkaen aika rento ja hyvä ratsastaa. Meitä ennen ollut Rulle pelkäsi hirveästi radalla ja Patu kyttäsi aivan samoja kohtia alkuun. Onneksi ehdin ennen lähtömerkkiä ratsastamaan ne kohdat läpi missä kyttäilyä oli.

Helpossa B Patu oli tosi jännittynyt. Hetkittäin se rentoutui eteen alaskin mutta silti oli aika jännittyneenä. Prosentteja tuli 55,20%. Parhaimpina numeroina 6, huonoimpana 4 laukannostosta.. Hups :D Kuitenkin olen rataan tosi tyytyväinen, kaksi vuotta sitten saatiin suunilleen samat prosentit raviohjelmasta. Ja tässä välissä Patu oli reilun vuoden liikuttamatta, joten olen aika tyytyväinen sunnuntain suoritukseen.4 yllä olevaa c. Senni Pio

Maanantaina pidettiin aivojen tyhjennys-päivä Patun kanssa eli mentiin pellolla ilman satulaa. Patu oli aika villi ja meinasin pariin otteeseen tippua mutta olipahan Patulla ainakin hauskaa :)

Tämän päivän valmennuksesta tulossa vielä myöhemmin tänään postausta, sillä tämä venyisi muuten superpitkäksi.

4 kommenttia: