sunnuntai 26. toukokuuta 2013

33# Loppuviikon puuhat (+ kisat)

Torstaina meillä oli kouluvalmennus omalla kentällä. Mentiin aika paljon helpon c ja b radan juttuja, ja Patu oli hetkittäin aika hyvä mutta aika vauhdikas etenkin laukassa. Taipumisesta saatiin aika lailla keskustella mutta ihan hyviäkin pätkiä tuli. Viime valmennuksessa kun oli ötököitä tajuttomat määrät, niin nyt tuli vettä taivaan täydeltä.. Äiti otti lopputunnista pari kuvaa, pelkkiä käyntikuvia kerrankin luvassa:

Perjantaina menin kentällä noin 45 minuuttia koulua, Patu oli superkiva ja lopussa tuli tosi hyviä ravipätkiä. En tehnyt mitään ihmeempiä, lähinnä kävin vaan kouluratojen osia läpi.

Lauantaina oli vuorossa maastoilupäivä kisoja ajatellen.
Käytiin vajaan 10km lenkki, johon mahtui niin isoa asfalttitietä kuin pieniä metsäpolkujakin. Mentiin pari pätkää laukkaa vähän kovempaakin mutta muuten vaan käveltiin ja ravattiin vähän.


Tänään oli sitten vuorossa kisat! Kun saan videot ladattua (eli varmaan huomenna) ja saan ihmisiltä kuvia, tulee tarkempaa kisapostausta, mutta laitan tähän jo vähän esimakua miten kisat meni: Helppo C: 59,32% ja Helppo B: 55,20%. Olen Patuun enemmän kuin tyytyväinen ja etenkin helpon B radassa oli monia ihan hyviäkin pätkiä tuomareiden pelkäilyn jälkeen ;)

Patun lepotauko :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti