keskiviikko 8. toukokuuta 2013

23# Aurinkoa

Tänään töiden jälkeen lähdettiin Patun kanssa nauttimaan ihanan lämpöisestä ja aurinkoisesta säästä. Mentiin kentälle jatkamaan eilisiä juttuja ja Patu oli alusta alkaen paljon vetreämpi. Pitäisi jaksaa useammin ratsastaa se kunnolla läpi ja vaatia asettumaan ja taipumaan. Pinja oli ottamassa kuvia ja alla muutama paras:
Loppuraveissa oli niin kuuma hanskat kädessä että otin niitä pois - Patu ravaili tyytyväisenä ja rauhassa näinkin :D
Kävin tänään horzelta hakemassa satulahuoneeseen vähän satulatelineitä, itselleni noi kuvissakin näkyvät hanskat sekä Riinalle tulevalle ponille ruokakipon. Unohdin täysin katsoa Patulle lyhyempää satulavyötä, toi 140cm menee käytännössä viimeisiin reikiin johon sen saa laitettua.. Ja toivonmukaan Papsun laihtuminen ei jää tähän.

Huomenna ois suunitelmissa aamulla käydä vähän maastossa köpöttelemässä ja kentällä kevyesti, perjantaina Veera ratsastaa Patun, lauantaina ehkäpä maastoon ja sunnuntaina Veera tulee myöskin. Ens viikolla mulla on enää 3 päivää työssäoppia, joten aika hyvältä näyttää Patun liikkuminen. Tässä tän kuun puolella päästään varmaan tunnillekkin - sille on tarvetta!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja varsinkin ne sun ottamat aurinkokuvat Riinan blogissa :)

  VastaaPoista
 2. Hei tämä nyt ei liity tähän siun postaukseen suoraan, mutta en pääse Riinan blogiin nyt?`:( Minulla ei ole mitään tiliä mitä käyttä viereilen blogeissa.. Osaatko sanoa miksen pääse Riinan blogiin, nimittäin olen innokas teidän molempien blogien lukia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiin pääsee taas ihan normaalisti, siellä oli vaan muutostyöt käynnissä :)

   Poista