lauantai 11. toukokuuta 2013

25# 100 lukijaa!

Vau, teitä lukijoita on jo 100! Sen kunniaksi on luvassa toivon mukaan ensi viikolla vähän erikoisempia postauksia ;) Kiva kun jaksatte seurailla meidän touhuamisia!

Sitten tämän päivän juttuihin. Laitettiin aamulla Devita muiden kanssa samaan laumaan, ja Patu on pitänyt tehokkaasti huolta etteivät Leidi ja Rulle mene liian lähelle Depsua.. Muuten yhteiselo on sujunut aika mallikkaasti.
Mahtuivat jopa samaan kuvaan kaikki. Aamulla oli aika usvaista..
Meiän omillakin hevosilla riimut päässä tarhassa ekaa kertaa varmaan lähes neljään vuoteen .. :D
Patu uhittelee Devitalle, ylipaino on ylivoimaa ja pelkkä luimistelu riittää siirtämään Depsun pois..

Sitten tän päivän ratsastuksiin. Patu oli taas aika kuuma ja sählä (Depsu on saanut sen sekoamaan..) ja sai käydä muutamat tappelut sen kanssa että mitä askellajia mennään. Tuli ihan hyviäkin pätkiä, mutta kuvia on vain siitä kentältä kun tultiin laukassa tommosta innari/puomisarjaa. Siinä oli ensimmäisenä puomi molemmissa suunnissa ja kolme kavalettia, ekalle Patu aina ryntäsi mutta muisti sitten että ehkä kannattaa hidastaa tai ei mahdu väliin.. :D

Menin kentällä noin 45 minuuttia ja Patu valui taas hikeä.. Kuten munkin vaatetuksesta huomaa, oli aika lämmin keli ratsastaa. Kentältä lähdettiin pellolle, jossa Pinja otti pari kuvaa ja sitten käytiin vielä noin 45 minuutin käyntimaastossa.
Maastossa Patu antoi Depsun kävellä ihan lähelläkin takana tai sivulla, mutta takaisin talliin päästessä se oli taas niin vihainen Devitalle..

Niin ihanaa kun on ollut näin kivoja kelejä! Tänäänkin oli suunilleen 20 astetta lämmintä ja auringonpaistetta. Onko muuallakin päästy nauttimaan jo kesäisistä keleistä?

6 kommenttia:

 1. Epistä :P Meillä sataa koko ajan melkeen vettä :) Patu on nuissa kuvissa ihana ja hyviä hyppykuvia. Ihana tuo viimene kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muutamana päivänä satanut vähän mutta silloinki on ollu aika lämmin keli :)

   Poista
 2. missä muka on kesä..ainaki täällä pohjois-suomessa ei näy vihreää ruohoakaan vielä :( vettä vaan sataa vaikka kuin monetta päivää.. nauttikaa te onnelliset :D

  VastaaPoista
 3. Meinaatko hypätä patulla vielä korkeempaa, vai onks sillä se estekielto? Patu on kyllä tosi söpö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sillä tule kovin isoja hyppimään, ehkä 50cm maksimissaan.

   Poista