perjantai 10. toukokuuta 2013

24# Possu-Patu

Tässä viimeisen kahden päivän aikana Patu on taas näyttänyt kaikki huonot puolensa.. Eilen käytiin maastossa aamulla. Ihmeen kivasti päästiin pois pihasta metsäpolkujen kautta ja muuten kaikki meni ihan hyvin mutta laukassa Patu oli taas niin innokas että jarrutusmatka kasvoi muutamaan sataan metriin... Käytiin vähän metsätiellä seikkailemassa ja käveltiin koko kotimatka. Aikaa meni noin 45 minuuttia.

 

Eilen iltapäivällä meille tuli Riinalle ylläpitoon ratsuponitamma Devita, ja meiän tammalauma on ollut vähän kärttyisiä siitä. Ymmärrettävää toisaalta, kun tässä samassa laumassa nämä meiän hevoset ovat olleet jo lähes 4 vuotta :D Tänään iltapäivällä Riina laittoi Devitan ja Patun kentälle samaan aikaan, mutta Patua kiinnosti lähinnä aidan toisella puolella olevat Leidi ja Rulle.. Lopulta Devita seisoi toisessa nurkassa kenttää ja Patu toisessa..

Patun karsinaa olen kehunut jo pidemmän aikaa kun se on ollut tosi siisti ja helppo siivota. No, eipä ollut tänään.. Oli ollut vähän jännä yö ilmeisesti uuden laumajäsenen kanssa.

rp-t. Devita B
Tänään Veeran oli tarkoitus ratsastaa Patu kokonaan, mutta Patu käyttäytyi niin hölmösti (hirveän mullistavaa että oli vieras hevonen mukana...) että kävin itsekkin selässä. Patu oli taas juoksemassa koko ajan alta ja kun sen sai edes hetkeksi hidastamaan, oli se jännittynyt kuin viulinkieli.. Sain kuitenkin pari vähän rennompaa pätkää ja sitten Veera meni takaisin selkään.


Patun jälkeen juoksutin vielä Rullea ja eksyin myös selkään asti:Ja tiedän vallan hyvin olevani liian iso Rullen selkään enkä ponilla menekkään kuin muutamia kertoja vuodessa :)

Huomenna varmaankin mennään kentällä ensin ja sitten maastoilemaan.

6 kommenttia:

 1. etsä mun mielestä oo ees huomattavan iso rullelle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä törkeämmän näköisiäkin yhdistelmiä mutta en voi laittaa Rullella oman mittaseksi jalustimia kun pohje on sitten jo jossain tuolla mahan alla.. :D

   Poista
 2. Oot kyllä aika iso Rullelle, mutta mitä se haittaa, jos et sillä liian useasti mene? Ihania kuvia :) Patu on ihana tossa kuvassa 2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta en mä ponilla tosiaankaan mene kovin usein :)

   Poista
 3. Patu on kyllä hieno suokki ja laihtunutkin mukavasti jo :)

  VastaaPoista