maanantai 20. toukokuuta 2013

31# Valmentautumista

Eilen meillä oli ensimmäinen kouluvalmennus Patun kanssa seitsemään kuukauteen.. Sen kyllä huomasi ja todellakin tuli tarpeeseen valmennukseen pääseminen.

Eniten mulla itselläni oli tekemistä Patun kanssa semmoisen perusasian kuin ulko-ohjan kanssa. Tai oikeastaan ulko-ohjan tuen puuttumisen kanssa.. Tämän valmentajan ohjeilla koko ajan parantui mun oma työskentely sekä eron huomasi heti Patussa. Teimme lähinnä asettelua ja taivuttelua eri askellajeissa ympyröillä. Käynnissä ja ravissa tamma alkoi olla tosi kuulolla ja liikkui hienosti. Kuitenkin laukannostot kuumensi Patua ja lähes kaikki aiempi meni päin honkia.. Lisäksi kentällä oli miljoona mäkäräistä jotka kiusasivat sekä minua että Patua..
Äiti otti videoita, mutta melkein kaikki pätkät on vain niistä hetkistä kun Patu kuumui / liirasi takapuoltaan ulos / muuten vaan vastusteli, joten laitan tähän vain yhden lyhyen pätkän:


Positiivista palautettta sain Patusta että sillä on tosi kivat liikkeet ja liikkuu hienosti silloin kun on avuilla. Laukasta valkku sanoi että sitä saa koottua varmasti aika paljonkin (ja enemmän sitä on yleensä saanutkin koottua, eilen ei mennyt laukat ihan putkeen..). Olen tosi tyytyväinen Patuun, torstaina sitten uudestaan ! :)

ps. Löydät meidät myös facebookista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti