keskiviikko 22. toukokuuta 2013

32# Tavallisia puuhailuja

Eilen Riina irtojuoksutti Devitaa kentällä ja otin Patun hetkeksi myös siihen juoksemaan. Hepat ei olleet lämpöisestä säästä johtuen mitenkään hirveän innokkaita juoksemaan..

Ompahan ainakin kolmitahtinen laukka! 

Tänään ratsastin Patun yksin. Mentiin ensin 20 minuuttia metsäpoluilla ja sitten vajaan 40 minuuttia pellolla. Patulla on kaviot niin kuluneet (kun ei ole vieläkään kengässä..) etten viitsi ns. turhaan mennä kuluttavalla kentällä joten pyörittiin sitten pellolla. Maastopoluilla Patu alkoi jo vähän hössöttämään, joten voitte kuvitella mitä pellolla tapahtui.. Kuitenkin tuli ihan hyviäkin pätkiä mutta lähinnä P painoi kädelle ihan tolkuttomasti. Toivonmukaan huomisessa valmennuksessa ei olisi samaa ongelmaa :D

Ennen ratsastusta kävin kuvailemassa heppoja laitumella. Tuulen ansiosta ei ole paljoa ötököitä kun laidunnus kaikille kelpaa. Tosin Patun ratsastuksen ajan muut odotteli Patua pihatossa - eihän ilman pomoa voi lähteä minnekkään ;)
ehkä maailman kiltein katse :)
Huomenna olisi siis vuorossa valmennus! Sunnuntaina meillä on vuorossa koulukisat, jossa rohkenin osallistumaan helpon C:n lisäksi helppoon B:hen. Saa nähdä kuinka käy.

PS. jos haluat seurata meidän kuulumisia muuallakin kuin täällä blogin puolella, niin klikkaa tästä! Sinne päivittelen kuulumisia nopeammin kuin tänne :)

9 kommenttia:

 1. Patu näyttää tosi hyvältä! Se on kesäkarvassa niin nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sillä vähän krmh tota massaaa tossa vatsan seudulla mutta toivonmukaan se siitä :D ja oispa aina kesä! Ei tarvis olla sitä talvikarvaa ollenkaan :D

   Poista
 2. Patu on suloinen<3 Kiva postaus kun oli paljon kuvia;)!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo mitään ikärajaa ketkä tätä saa lukea :D ja kiitos :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista