lauantai 18. toukokuuta 2013

29# Maastoilua yllin kyllin

Lähipäivinä ollaan vaan maastoiltu :D Torstaina mentiin ensin kentällä noin 20 minuuttia ottaen kaikki askellajit läpi. Sitten lähdettiin Depsu ja Rulle seurana maastopolkuja koluamaan.


Käveltiin ensin läpi meiän tekemiä polkuja ja sitten lähdettiin kiertelemään yhden vähän hankalammin kuljettavan metsän läpi. Siellä Patu hyppäsi käynnistä noin 40cm korkean tukin yli ja jatkoi matkaansa käynnissä hypyn jälkeen, laskeutui hyvin pienen pudotuksen kalliolta alas ja muutenkin taas oli superhyvä. Patu on melkein parhaimmillaan tuolla rämeikössä, kuuntelee pieniäkin apuja ja nauttii ihan täysillä metsäilystä.

Metsässä seikkailun jälkeen käytiin vielä 3km maastolenkki, jotta saatiin vähän laukkaa ja raviakin otettua.

Perjantaina Patu sai ekan vaparin kahteen viikkoon ja vietti sen syöden uutta laidunta...

Tänään käytiin Depsun ja Rullen kanssa 11km maastolenkki, huomista kouluvalkkaa ajatellen. Patulle tekee tosi hyvää käydä maastossa ennen koulutuntia ja lisäksi nyt sai purkaa ylimääräiset energiansa. Mentiin lenkki aika rauhassa, pari pidempää ravi- ja laukkapätkää otettiin ja muuten käveltiin.
Maastossa valtaosa matkasta mentiin tänään Devita edellä, sillä Patu kyttäilee kaikkia maailman asioita. Silloin kun Patua ei huolestuta mitään, se kävelee reippaasti Depsun edellä.. Tänään kuitenkin matkan varrelle mahtui mm. lehmiä (joita P pelkää kuollakseen) ja niitä käytiin sitten kynnöspellolla karussa..

Illalla laitettiin hepat hetkeksi laiduntamaan vielä ennenkuin otetaan ne kohta ukkosta pakoon sisään ja laumassa on aika tasaantunut meno:
On kyllä mukava nähdä että puolessatoista viikossa laumasta on tullut jo aika tiivis ja enää ei paljoa mitään välien selvittelyjä tapahdu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti