tiistai 4. kesäkuuta 2013

36# Kiirettä

Huh, viime postauksesta onkin jo viikko aikaa! Mulla on ollut vähän kiire muun muassa koulujuttujen, valmistujaisjuhlien, töiden alun ja pääsykokeiden kanssa..

Patulla menin keskiviikkona maastossa ennen kouluun lähtemistä, käveltiin lähinnä maastopoluilla ja tiellä otettiin vähän ravia ja laukkaakin, mutta pidettiin treeni tarkoituksella kevyenä. Aikaa meni noin tunti.
Riinan nappaama kuva, Patu porheltaa onnellisena ekana kun on päässyt metsään :)
Torstaina Patulla oli vapari koska en yksinkertaisesti jaksanut ratsastaa.  Perjantaina aamulla oli koululla valmistujaisjuhlat ja sain ihme kyllä Harjusta päättötodistuksen käteen! Todistuksessa on vain muutama kakkonen ja loput kolmosia (asteikko siis 1-3) joten olen tosi tyytyväinen totariin!
pk10 kiittää ja kuittaa.
Illalla menin koulua kentällä, Patu oli ihan kiva kuten lähiaikoina on ollut lähes aina. Valmennuksista ollut selkästi hyötyä. Tehtiin aika paljon laukannostoja ja käynnistäkin alkoi tulemaan ihan hyviä nostoja. Patu jää helposti laukannostossa vaan ravaamaan kovaa, sillä se ei ole aina ihan varma että saako sittenkään laukata.

Lauantaikin oli vapaapäivä, sillä mulla oli valmistujaiset ja kauhea kiire koko päivän ajan! Vieraita kävi yhdestä ilta yhdeksään joten paljoa ei lepotaukoja ollut.

Sunnuntaina Veera ratsasti Patun, sillä itse olin korpikylässä ekaa ja vikaa päivää töissä palkallisena. Patu oli ilmeisesti mennyt ihan kivasti, olivat kouluilleet kentällä.

Eilen eli maanantaina käytiin Riinan & Depsun sekä Pinjan & Rullen kanssa maastossa. Käytiin noin 5km maasto ja laukkailtiin ja ravailtiin suhteellisen paljon sillä ötökät puri Depsua mahan alta koko ajan :D Ei ollut mitään järin jännää maastossa, Patu oli melko pirteä ja olisi halunnut vain ravata koko ajan. Vaikka ratsastettiin vasta 9 aikaa illalla, oli P ihan hikinen ja pääsikin letkupesulle kun tultiin takaisin maastosta.

Eilen mulla alkoi myös kesätyöt ratsastusleiriläisten parissa :) Tänään mulla olikin pääsykokeet sosiaali- ja terveysalalle ja toivonmukaan pääsen sinne sisälle ! Tehtävät oli jotkut aika haastavia mutta sain vastattua lähes jokaiseen kohtaan vaikka aika olikin rajattu joka tehtävässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti