lauantai 8. kesäkuuta 2013

37# Rentoilua ja valmennus

Tiistaina menin Patulla rennosti ilman satulaa. Riina oli ottamassa kuvia ja kentän pöllyämisen takia ne on vähän sumeita.

Keskiviikko oli Patulla vapaapäivä..

Torstaina Veera meni Patulla vähän puomeja, oli ilmeisesti mennyt ihan kivasti.

Eilen meillä oli valmennus kotikentällä. Tehtiin pitkille sivuille vasta-asetuksia ja lyhyille sivuille puolikaari, johon tuli pohkeenväistö. Patun kanssa etenkin väistöissä oli todella paljon tekemistä, sillä Patu helposti vain juoksi eteenpäin eikä väistänyt. Käynnissä tuli kuitenkin ihan hyviä pätkiä väistöjä.

Laukkatehtävänä me tehtiin pitkä sivu väistöä ja samalle puolikaarelle missä aiemmin oli väistöt niin tuli laukannosto. Tässä Patu kuumui aika paljon ja mulla oli jonkin verran tekemistä että käynnin sai palautettua rauhalliseksi laukan jälkeen. Omassa istunnasssa oli taas niin paljon sanomista että huhhuh, onneksi sentään on nyt joka viikko noita valmennusksia..Lopputunnista Patu alkoi olemaan tosi väsynyt ja turhautunut, joten otettiin vain lyhyet rentouttavat loppuverkat.

Seuraava valmennus meillä onkin todennäköisesti keskiviikkona, joten nyt ei jää kovin pitkää taukoa. Tänään mennään varmaan suht palauttelevaa ja helppoa koulutreeniä ja huomenna maastoon!

2 kommenttia: