keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

14# Huonoja ratsastussäitä

Viime viikon plussakelejen ansiosta on ratsastuspaikat menneet tosi huonoiksi. Meillä ainut käyttökelpoinen paikka kengättömillä hevosilla ratsastaa on pellolle aurattu 400m lenkki, jota ollaankin kulutettu aika ahkerasti.

Perjantaina menin hetken kentällä koulua käynnissä (silloin se oli vielä käynnissä käyttökelpoinen) ja lopuksi mentiin Riinan ja Rullen kanssa pellolle, josta on muutamia kuvia:

Pellolla Patulla oli taas hirveästi energiaa..

Lauantai ja sunnuntai oli vapaapäiviä mun työssäopin ja laiskuuden takia..

Maanantaina oli työssäopissa iltavuoro, ja kävin aamun aurinkoisessa -17 asteen pakkasessa ilman satulaa köpöttelemässä. Kävelin pellolla pari kierrosta ja yritin hölkätä vähän ravissa mutta Patu oli eri mieltä.. En jaksanut kauaa taistella vauhdista (etenkään kun ei ollut satulaa) vaan kävin sitten vähän metsäpoluilla myös kävelemässä.

Eilen (tiistaina) käytiin yllättäen pellolla Riinan ja Rullen kanssa. Sports tracker näytti matkaksi reilu 3km, oltaisiin ehkä menty kauemminkin mutta Patu kuumui liikaa ja Riina tippui Rullelta vähän kipeästi.. Loppukäynnit talutin kentällä (jossa siis yksi pitkä sivu ei ole jäinen) koska Patu ei tosiaankaan kävellyt muuten..

Kävin lisäksi eilen töiden jälkeen horzella (tai oikeastaanhan se on nykyään Lahden ravikauppa) ja sieltä tarttui pari juttua mukaan:
Näiden lisäksi ostin Patulle harmaat jousto-fleecepintelit (kuvaa en löytänyt sivuilta.)

Toivonmukaan tänään tuo sää vielä vähän lämpenisi ja aurinko pilkistäisi pilvien takaa, jotta kenttä olisi hetken edes vähän sula. Tekisi mieli mennä kunnon koulutreenejä!

ps. 24.3 starttaa todennäköisesti meidän koulukisakausi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti