sunnuntai 24. helmikuuta 2013

13# Liinassa & kouluilua

Keskiviikkona laitoin ensin Patun liinaan sivuohjien kanssa ja juoksutin sitä noin 10 minuuttia kentällä. Patu oli ihan hyvä juoksuttaessa, tosin vähän liikaa oli vauhtia yllättäen mutta aika tasaisena liikkui.
Juoksutuksen jälkeen kiipesin selkään ja menin noin tunnin koulutreenin. Ensin Papsu häsläsi aika paljon kun juoksuttaessa kuumui, mutta parani kyllä loppua kohden. Treenailtiin vähän takaosakäännösten alkuja ja vasemmalle ne olivat aika paljon vaikeampia, mutta alkoivat loppujen lopuksi vähän paremmin sujumaan.

Torstaina menin rennosti ilman satulaa puolisen tuntia kentällä, askellajit läpi ja koitin vaan saada Patun kulkemaan mahdollisimman rentona. Tehtiin vähä edellispäiväisiä takaosakäännöksien alkuja ja ne menivät huomattavasti paremmin jo.

Perjantai oli vapaa, mutta lauantaina Riina ja Anna liikutti Patun. Oli vissiin ollut aika vauhdikas, mutta Annan mielestä parempi ratsastaa kuin aiemmilla kerroilla Annan Patua kokeillessa.

Tänään menin ensin reilun puolen tunnin koulutreenin kentällä ja sain vähän kuviakin:

Patu oli tosi hyvä ratsastaa ja laukka pyöri kivasti. Lopuksi Anna kävi vielä Patulla maastossa pari kilsaa, Papsu oli rauhallinen ja toimi ihan kivasti. Heti huomaa eron hevosessa kun se liikkuu lähes joka päivä. Onneksi nyt ensi viikolla on Riinan apuna liikuttajia kun on hiihtoloma :)
Riina & Rulle, Anna & Patu


1 kommentti:

  1. Kiva blogi, liityn lukijaks! Luen myös Riinan ja Rullen blogia :) Ja Patu on todella söpö :3

    VastaaPoista