sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

16# Kauden ekat koulukisat + treenailua

Lähtökohdat näille kisoille oli hieman heikot, sillä treenaamaan päästiin vain kerran tällä viikolla ja muuten Patu on vietellyt vapaapäiviä.. Kaikki paikat ovat niin jäisiä, että ennen eilistä pienen peltokentän aurausta ei missään pystynyt menemään.

Eilistä menoa, Patu oli villi.. ja vois ite opetella istumaan tuol vähä järkevämmin :D

Eilen menin pari kertaa koulurataa läpi ja olin jo ihan varma ettei kisoista tule yhtään mitään.. Patu painoi kädelle eikä oikein kuunnellut pohkeitakaan.

Kuitenkin kisat itsessään tänään menivät oikein hyvin. Lähdimme helpossa c viimeisenä. Patun kanssa ei olla maneesissa käyty reiluun 1,5 vuoteen, ja sen verryttelyssä alkuun huomasi. Kuitenkin ehdin verrytellä noin puoli tuntia, joten lopulta Patu tuntui aika rennolta. Avutkin meni hyvin läpi joka suunnassa.

Radalle mennessä Patu kyttäsi tuomaripäätyä mutta onneksi ehdin kyttäilyn saada pois ennen lähtömerkkiä.
c. Linda

Rataan olen itse Patun osalta super tyytyväinen, 57,50%! Itse vielä kun aina muistaisi valmistella hevosen ja ratsastaa kunnon tiet.. Mutta tällä treenimäärällä superyllätys tuo tulos :) Jaettu 7 sija 23. osallistujasta.

Julkaisen tämän postauksen jo nyt, sillä video lataa vielä 90 minuuttia. Teen vielä toisen postauksen kisoista johon videon laitan myöskin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti