maanantai 29. lokakuuta 2012

3# Maastoilua yms.

Tiistaina käytiin Riinan ja Rullen kanssa reilun 3km rauhallinen maastolenkki. Patu oli ihan normaali maastoilla, ei mitään ihmeempää.

Keskiviikkona kouluiltiin illalla kentällä ja Patu oli parempi ratsastaa kuin kertaakaan saikun jälkeen. Tehtiin takaosa - ja etuosakäännöksiä sekä avoja ja sulkuja. Niiden jälkeen Patu alkoi rentoutumaan ja pystyin ratsastamaan hyvin kevyin avuin. Patu sai paljon taputuksia sekä rapsutuksia ja pääsi talliin syömään heiniään.

Torstaina lähdettiin Riinan ja Rullen kanssa pitkään maastoon. Lenkille tuli pituutta yhteensä n. 10,5km ja matkan varrella aika monta kertaa Patu nössöili Rullen perässä.. Käytin lenkillä puhelimen sports tracker-sovellusta ja se näytti lenkiksi tämmöisen reitin. (Start parisataa metriä väärässä kohdassa, muistin vasta vähän matkaa käveltyämme laittaa tämän päälle!)
Keskinopeus oli jotain 6,5km/h luokkaa, sillä Rulle kävelee vain n. 4,5km/h ja sitä saa aina odotella :D Aikaa tähän meni yhteensä 1h 40min, eikä me oltais kauempaa enää jaksettu ratsastaakkaan kun alkoi varpaat jäätymään. Tuolla lenkillä oli kivoja laukkamäkiä ja yli puolet siitä oli hyväpohjaista vähän liikuttua tietä.

Puhelimessa mulla oli pari kuvaa mutta usb-johdon puuttuessa en saa niitä lisättyä.

Perjantaina oli vapari huonon sään ja kummitytön luona vierailun vuoksi.

Lauantaina P oli kentällä harvinaisen yhteistyöhaluton (jäkitti vastaan vaan). Päätin lähteä pellolle käpsyttelemään ja siellä Patu muuntautui sekunnin sadasosassa atomipommiksi.. Juuri ja juuri sain sen pysymään ravissa hetkittäin.. Kuitenkin lopulta sain sen myös kävelemään pellolla mutta Papsu veti päätä alas koko aika joten en kauaa siellä viihtynyt. Kiertelin metsässä ja sitten käpsyteltiin talliin, ratsastin ehkä noin 45 minuuttia.

Sunnuntaina Riina ratsasti Papsun. Siitä postaus täällä.

Tänään tulin aamulla kouluun ja Patun liikutus on Riinan vastuulla perjantaihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti