tiistai 23. lokakuuta 2012

2# Koulutunti 22.10

Maanantaina 22.10 meillä oli valmennus kotikentällä. Aloitettiin tunti normaaleilla alkuraveilla, kevenneltiin, tehtiin ympyröitä ja käyntisiirtymisiä. Patu oli "vähän" hidas ohjalle, ja siirtymiset venyi pitkiksi. Opettajan ohjeilla koitin saada Patua rentoutumaan ja kuuntelemaan, mutta se oli aika toivotonta vähäisen koulutreenailun vuoksi..

Alkuverryttelyn jälkeen alettiin tekemään ensin suoralla ohjasotteella puolikkaita etuosakäännöksiä neliön mallisella uralla. Käyntiä sai lyhentää aika paljon, mutta Patu ymmärsi idean nopeasti ja alkoi rentotua selkeästi.

Toiseen suuntaan aloimme tekemään samalla neliöllä puolikkaita takaosakäännöksiä epäsuoralla ohjasotteella. Patulle takaosakäännökset olivat selkeästi hankalampia ja oli jäykkä vasemmasta takajalasta. Patu ei oikein halunnut laittaa vasenta takajalkaansa rungon alle, ja saatiin ohjeeksi jumppailla sitä avojen ja sulkujen avulla.Tunnilla muutama sulkutaivutus tehtiinkin, ja sen ollessa hieman haastavaa, alkoi Patu miettimään että mitä häneltä oikein vaaditaan. Patu vähän niskuroi vastaan, mutta muutamia askelia saatiin sulkujakin tehtyä.


Käyntitehtävien jälkeen tehtiin muutama laukkasiirtyminen. Koska siirtyminen tehtiin keskellä pitkää sivua, oli kuumuminen hyvin arvattavissa. Patu suorastaan rynnisti laukkaan ja pääty-ympyrällä sai sitä rauhoitella. Otettiin kaksi siirtymistä suuntaansa.


Tämän jälkeen olikin loppuravejen aika ja Papsu rentoutui hetkittäin aika kivasti!


Tunnin jälkeen hikinen Patu sai loimen niskaansa ja kylmäsuojat jalkaan.

2 kommenttia: