keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

44# Valmennus + paljon kuvia

Maanantaina sateen siivittämänä mentiin puomeja ja kavaletteja. Patu oli laukassa aika hyvä ratsastaa ja tuli hyvillä etäisyyksillä puomeille ja pysyi kohtuullisen rauhallisena kavaleteillekkin lähestyttäessä.

Tiistaina meillä oli valmennus pitkästä aikaa, tehtiin vähän pohkeenväistöjä ympyrällä ja vasta-asetusta ensin käynnissä. Ravissa lisättiin ja hidastettiin ravia, P alkoi painamaan kädelle vähän eikä oikein olisi malttanut hidastaa. Laukkatehtävänä ensin tehtiin vähän nostoja ympyrälle ja sitten lisättiin laukkaa pitkälle sivulle. Patu ei oikein siinä ensin kuunnellut, mutta lopussa toiseen suuntaan tuli aika kiva pätkä ja laukan sai kivasti kiinni. 



keskilaukan alkeita
iso kirosana tässä vaiheessa.... lievästi painoi kädelle
Oltiin tyytyväisiä tähän viimeisimpään laukkaan jossa P oli aika kevyt ratsastaa ja sitten vaan loppuverkattiin hevoset.

Tänään keskiviikkona menin kentällä koulua, tehtiin vähän väistöjä ja laukannostoja. Patu oli ihan hyvin avuilla mutta ehkä olisi voinut olla terävämpi.







loppukevennys: mun kehittävät puuhat välikäyntien aikaan. Ohjat on siis tos raipan ympäril ettei ne valu tonne kaullale.. :D
Loppuviikon suunitelmia en vielä tiedä, joku päivä mennään ainakin pidemmälle maastoon :)

1 kommentti:

  1. Toi on niin turvallista toi kännykän käyttö ratsastaes. Itekki oon puhunu kaverin kans samal ku oon ravaillu alkuraveja vuokraheposella. :D
    Kivoja kuvia ja kiva postaus.
    Voisitko tehä joskus videopostauksen?

    VastaaPoista