maanantai 22. heinäkuuta 2013

43# Lähiaikojen suunitelmia

Alkuun kuvia tiistailta, kun Pinjan kaveri oli kuvaamassa ratsasteluja. Patu oli ihan ok, ei mikään erityisen hyvä mutta kyllä sieltä hyviäkin pätkiä tuli.
Keskiviikkona Veera meni Patun ilman satulaa, torstaina irtojuoksettiin Pinjan kanssa Patu ja Depsu.


Perjantaina kouluilin taas ja lauantaina juoksutin Patun liinassa ja irtona. Sunnuntaina eli eilen käytiin Riinan ja Devitan kanssa 9km maasto, suurin osa käveltiin koska matkalla oli paljon polkuja ja peltoteitä sekä jonkin verran asfalttitietä. Patu oli innoissaan ja olis heti alkuraveissa halunnut laukata koska edellisestä maastosta on varmaan lähemmäs 2 viikkoa.. Aikaa meni 1,5h, josta osa kyllä seisoskeltiin juttelemassa meidän valmentajan kanssa :)
Valmentajasta puheen ollen meillä on tiistaina pitkästä aikaa valmennus! Ihan kiva toisaalta kun on ollut nyt vähän taukoa, niin on ehtinyt yksin treenailemaan juttuja ja Patu ainakin on parantunut taas viime valkusta.

Katselin tossa että on tulossa elokuun puolessa välissä koulukisat Kiviharjuun, mutta siellä luokkina on vain raviohjelma, helppo C ja helppo A.. Eli toisin sanoen mennään siis vain helppo C Patun kanssa ja jospa syksyn mittaan päästäisiin uudestaan starttaamaan B. Kyllä tossa C:ssäkin meillä on vielä tekemistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti