torstai 18. huhtikuuta 2013

18# Jalkaongelmia.. + muuta

Lauantaina käytiin pitkällä maastolenkillä (+ muutamia pikkuesteitä) ja sen jälkeen Patun hankosidevamma-jalka keräsi jonkin verran turvotusta. Lämmin se ei ollut, eikä kosketusarka ja hevonen liikkui puhtaasti, mutta kylmäilin jalkaa pari päivää ja Patu sai lepäillä.. Eilen (olin siis itse maanantaista keskiviikkoon Hollolassa ja tässä välissä en jalan tilannetta itse tutkinut) jalka oli normaali, ja uskaltauduin illalla vähän köpöttelemään kentällä ja loiskuttelemaan lätäköissä Patun kanssa. Ratsastuksen jälkeen jalat oli ihan normaalit ja aamullakin vielä, joten ehkä en vielä pelkää pahinta?

Äiti oli jutellut yhden kaverinsa kanssa (jolla myös jännevammasta kärsinyt hevonen) ja sillä hevosella aina kuulemma kerää rankkojen treenien jälkeen nesteet jalkaan, mutta ne siitä sitten aina tasottuu. En uskalla mitään rankkaa Patun kanssa hetkeen tehdä, mutta liikuttamatta jättäminenkään ei lihavuuskunnon kannalta ole mikään fiksuin vaihtoehto.. Nyt vielä on pohjatkin niin hyvät (kenttä sopivan kova jänteille) että ehkä mä sitä liikuttelen varovasti jos tilanne pysyy samana kuin nyt :)

Hirveää miten vainoharhaiseksi sitä on näiden jännejuttujen kanssa tullut. Nyt kun on pari päivää syynännyt jalkoja supertarkasti niin kohta kuvittelen sille kaiken maailman turvotukset ja nesteet (ja Patu ei koskaan ole ollut mitenkään älyttömän kuiva jaloistaan - terveenäkään).

go Riina ja Pinja :D

Tänään iskä toi meille purua (ollut loppunut jo pari viikkoa, olkipatjalla menty hetki..) ja putsailtiin karsinat perinpohjin ja lisättiin uutta ihanan tuoksuista purua.

Otettiin hepatkin aiemmin sisään sateen takia ja lähdettiin sitten ratsastamaan. Mentiin taas kentällä. Patu oli ihan mukava ratsastaa, eipä tehty muuta kuin otin vaan askellajit läpi. Lopuksi mentiin taas nauttimaan siitä että meillä on pieniä "lampia" pelloilla eli niin suuria lätäköitä että siellä on hevosia melkein polveen vettä. Patu kauhoi eilisen tapaan vettä kavioillaan ja päättikin sitten lopulta käydä makuulle sinne kylmään mutaiseen veteen :D arvatkaa vaan mikä fiilis oli selässä siinä vaiheessa..

Vähän huono kuva kun kännykkäkuvilla mennään mutta Patun takapäästä näkee hyvin että vähän kastuttiin siinä lätäkkö-episodissa :D
Ja loppukevennykseksi heiluva video(..) Riinan taidonnäytteestä kuinka poni saadaan veteen:


Anteeksi tän postauksen kuvien & videoiden laadusta, tonne sateeseen ei järkkäriä viittinyt mukaan ottaa!

2 kommenttia: